rezervni deli

Ko govorimo o nadstandardni kvaliteti rezervnih delov Robust Reuser, ne govorimo le o izdelkih, ki izpolnjujejo osnovne zahteve, temveč o delih, ki presegajo pričakovanja in zagotavljajo dolgotrajno zanesljivost ter optimalno delovanje Vaših drobilnih strojev.

Večkrat preizkušeni originalni rezervni deli in komponente Robust, zagotavljajo idealno kompatibilnost med fizičnimi sklopi in maksimalno zanesljivostjo delovanja Vašega stroja.  

robust kakovost

Z uporabo nadstandardnih rezervnih delov ne le podaljšate življenjsko dobo vaših strojev, temveč tudi ohranjate njihovo učinkovitost na najvišji ravni. To pomeni manj nepričakovanih okvar, manjše stroške vzdrževanja in, kar je najpomembneje, neprekinjeno produktivnost.

Ker želimo našim uporabnikom drobilnih strojev omogočiti kar najboljšo storitev je 94% vseh rezervnih delov vedno na voljo, v našem centralnem skladišču na sedežu podjetja.

MOŽNOSTI REZERVNIH DELOV

  • servisni paketi

    Če želite maksimizirati potencial vašega stroja Robust, potem vsekakor morate poskrbeti za redna vzdrževalna dela. Servisni paketi vsebujejo rezervne dele, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo stroja. Poskrbite, da bo vaš stroj prejel primerno gorivo za dolgo in varno delovanje.

  • rezilne letve

    Naše rezilne letve so izdelane iz najkakovostnejšega jekla in so dodatno termično obdelane s postopkom kaljenja, kar jim zagotavlja izjemno trdnost in vzdržljivost. Ta proces ne samo da poveča odpornost proti obrabi, ampak tudi optimizira delovanje pri visokih obremenitvah, kar omogoča natančne in čiste reze ter podaljšuje življenjsko dobo drobilnega stroja.

  • rezilni noži

    Visoko kakovostni rezilni noži so ključni za učinkovito obdelavo materialov, visoko produktivnost in nizko porabo energije. Pri njihovi izdelavi se uporabljajo različne tehnike, ki zagotavljajo dodatno trpežnost in ostrino. Pri kaljenju se noži segrejejo na visoke temperature in nato hitro ohladijo. To ustvari trdo površino, ki je odporna proti obrabi in koroziji. Dodatno se lahko noži ojačajo z karbidom. Karbid dodaja izjemno trdoto, kar povečuje trajnost noža in kvaliteten rez tudi pri najzahtevnejšimi materiali kot so denimo karbonska vlakna.

  • nosilci nožev

    Nosilci noža so ključni del celotnega rezilnega sistema drobilnika. Delujejo kot opora in sedlo za rezilni nož. Njihova vloga je zagotoviti stabilnost in pravilno pozicioniranje noža med obdelavo materiala. Brez ustreznih nosilcev bi bila učinkovitost drobilnika zmanjšana, zato je njihova pravilna izdelava in vzdrževanje ključnega pomena.

  • plastična vodila

    Njihova vloga je omogočiti stabilen in kontroliran pomik potiskala med obdelavo materiala. Tako se zagotovi natančnost in učinkovitost drobljenja. Plastična vodila so odporna na obrabo in omogočajo gladko gibanje potiskala, kar je ključno za optimalno delovanje celotnega sistema.

  • ČISTILNI NOŽI

    Čistilni noži so ključni del drobilnikov, ki služijo za čiščenje odpadnega materiala, ki se nabere med steno drobilnika in rotorjem. Njihova vloga je odstranjevanje morebitnih zagozdenih delcev, ki bi lahko ovirali učinkovito delovanje drobilnika. S tem zagotavljajo neprekinjen pretok materiala in optimalno zmogljivost celotnega sistema. Čistilni noži so izdelani iz trpežnih materialov, ki so odporni na obrabo, kar omogoča dolgotrajno in zanesljivo delovanje drobilnika.

referenčni objekti

Podjetje Paleta Plus d.o.o. iz Bosne in Hercegovine se ukvarja s proizvodnjo palet. Njihovo željo po ekonomičnem drobljenju ostankov poškodovanih palet, za namene pridobivanja sekancev za ogrevanje, smo pretvorili v realnost z drobilnikom Robust Reuser SD 600.

trajnost jemljemo resnO!

Trajnostni razvoj omogoča prehod na bolj zelen način življenja, hkrati pa se osredotoča na problematiko izčrpavanja naravnih virov in onesnaževanje okolja. Blagovna znamka Robust se s svojo trajnostno strategijo močno zavzema za premike, ki so potrebni za razogljičenje organizacij in širše družbe.

Izvedite več

MI SMO ROBUST!

Robust smo ljudje, ki delamo prihodnost bolj zeleno. Zavzeto, predano, brezkompromisno se z našimi uporabniki borimo za lepši in boljši jutri. Naša vztrajnost in uporniški duh je izrazit, a smo mirni in preudarni. Izžarevamo strast. Izzive preoblikujemo v rešitve.

Izvedite več

PREOSTALI MATERIALI