PREDSTAVITEV NA SEJMU LIGNA

24. oktobra 2023

Marko Perak

Čas branja: 3 min

VELIK USPEH NA MEDNARODNEM SEJMU LIGNA V HANNOVRU

V svetu reciklažnih strojev smo že dolga leta sinonim za kakovost in učinkovitost. Na sejmu LIGNA v Hannovru smo razkrili svojo novo ustanovljeno blagovno znamko REUSER in svoj portfelj izdelkov, ki vključujejo inovativne rešitve za obdelavo lesa in reciklažo, ki pomagajo pri ohranjanju okolja ter učinkovitem ravnanju z naravnimi viri. Največ zanimanja s strani obiskovalcev sejma je bilo za naše drobilnike za odpaden les, granulatorje, transportne trakove in ostalo drobilno tehniko, ki zmanjšujejo volumen in omogočajo transport, lesni odpad pa spreminjano v homogen energent za nadaljnjo termično obdelavo.

Med glavnimi novostmi na sejmu LIGNA je bil naš najnovejši drobilnik REUSER ID 1400, ki slovi po svojem agresivnosti, nizkimi obratovalnimi stroški in veliko intuitivnega prepoznavanja in prilagajanja na drobljeni material. Tako REUSER ID 1400 kot tudi vsi naši ostali izdelki so zasnovani z mislijo na trajnost, dizajn in produktivnost, kar odraža vodilno vlogo ROBUST-a na trgu.

ZAKAJ JE ODLOČITEV ZA NAS EDINA PRAVA IZBIRA?

  • Produktivnost strojev
  • Nizki obratovalni stroški
  • Varne in zanesljive komponente
  • Lasten razvoji oddelek
  • Lastna proizvodnja
  • Kompetenčen kader za maksimalno podporo
  • Spodbujanje lokalnega okolja

LIGNA 2025 PRIHAJAMO!

Po petih nepozabnih dneh v Hannovru smo se vrnili domov z občutkom, da smo dosegli pomemben mejnik. Udeležba na sejmu LIGNA nam je omogočila, da smo razširili svoj vpliv in utrdili svojo prisotnost na mednarodnem trgu. Hkrati pa smo pridobili številne nove ideje in vpoglede, ki bodo obogatili našo prihodnost. Se vidimo na sejmu LIGNA 2025!

PODOBNI PRISPEVKI

PODOBNI PRISPEVKI