ZAPOSLITEV

Si želiš odkriti divje in vznemirljive kariere, ki te čakajo v svetu industrijskih drobilnikov in cepilnikov? Pridruži se naši ekipi drobilnih pionirjev in cepilnih junakov, ko spreminjamo način, kako podjetja in posamezniki obvladujejo odpadke in izkoristijo moč narave.

ZAKAJ SE PRIDRUŽITI EKIPI ROBUSTA

Si želiš biti del podjetja, ki je vodilno v industriji drobilnikov in cepilnikov? Si želiš delati v dinamičnem in inovativnem okolju, kjer boš lahko razvil svoje talente in prispeval k boljšemu svetu? Si želiš biti nagrajen in priznan za svoje izjemne dosežke? Če je tvoj odgovor da, potem si na pravem mestu!

prednost zaposlitve #1

Razburljivi izzivi: Kot del naše ekipe se boš vsak dan soočal z navdušujočimi izzivi, ki premikajo meje zmanjševanja odpadkov in cepitve lesa. Reci zbogom dolgočasni rutini in pozdravi okolje, ki te nenehno drži na nogah.

prednost zaposlitve #2

Dinamična timska kultura: Uživaj v svojem delu, kjer se združujejo uporniki z enakimi cilji, da bi ustvarjali inovativne rešitve, si izmenjevali znanje in proslavljali uspehe. Bodi del spodbudne in navdihujoče skupnosti, ki deluje kot celota.

prednost zaposlitve #3

Priložnosti za rast: Verjamemo v razvijanje talentov in nudenje številnih priložnosti za osebno in profesionalno rast. Z dostopom do kontinuiranih programov usposabljanja, mentorstva in možnosti za napredovanje v karieri boš imel priložnost, da razviješ svoj polni potencial in ustvariš svojo lastno zgodbo o uspehu.

ODPRTA DELOVNA MESTA

Trenutno nimamo odprtih prostih delovnih mest, vendar pa smo vedno veseli, da spoznamo nove talente, ki bi se lahko pridružili naši ekipi v prihodnosti. Zato te vabimo, da nam pošlješ svoj življenjepis in motivacijsko pismo, v katerem nam poveš, zakaj bi rad delal pri nas in kaj bi lahko prispeval k našemu uspehu.

ZGODBE ZAPOSLENIH

  • “V podjetju sem že več let in lahko rečem, da sem ponosen na to, kar smo dosegli kot ekipa. Naše strateško vodilo je vedno usmerjeno v inovativnost in odličnost. Vsak dan imamo priložnost soustvarjati zgodbo uspeha, ki je rezultat naše predanosti, strokovnosti in strasti do dela.”

  • “V našem podjetju se resnično ceni vsak zaposleni. Tu smo kot družina, kjer se medsebojno podpiramo in spodbujamo. Ponosna sem na našo kulturo odprte komunikacije, kjer se vsak glas sliši in spoštuje. Pri nas se vsak zaposleni počuti cenjenega in pomembnega delavca ekipe.”

  • “Delo v našem podjetju je vedno dinamično in polno izzivov, vendar je to tisto, kar me motivira. Imamo visoke standarde kakovosti in učinkovitosti, kar nas nenehno spodbuja k stalnemu izboljševanju. Ponosen sem na našo sposobnost prilagajanja in inoviranja, kar nam omogoča ostati vodilni v naši panogi.”